Ervaren en gespecialiseerde advocaat in Rotterdam

  Wilt u worden bijgestaan door een ervaren advocaat uit de top van de gespecialiseerde sanctierecht advocatuur? En bent u op zoek naar een advocaat in Rotterdam? Dan bent u bij Libertas Advocaten aan het juiste adres! De ervaren en gespecialiseerde advocaten van Libertas Advocaten staan u graag bij wanneer u wordt geconfronteerd met vraagstukken op het gebied van toezicht, fiscaal recht en strafrecht. Wanneer u kiest voor de advocaten van Libertas Advocaten, dan kiest u voor advocaten die vakkennis met praktijkervaring combineren: zo bent u ervan verzekerd dat wij voor u een doeltreffende oplossing zullen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Libertas Advocaten?

  Libertas Advocaten – een uniek advocatenkantoor

  Libertas Advocaten is een uniek advocatenkantoor. Maar wat maakt ons uniek? Bij ons kunt u terecht voor advocaten uit de top van de sanctierecht advocatuur die in teamverband samenwerken met advocaten op het terrein van het fiscaalrecht én wij maken deze gespecialiseerde bijstand betaalbaar! Op deze manier kunt u altijd bij Libertas Advocaten terecht voor een advocaat in Rotterdam en omgeving wanneer u als particulier of als bedrijf wordt geconfronteerd met vraagstukken op het gebied van toezicht, fiscaal recht en strafrecht. Door onze samenwerking met advocaten op het terrein van het fiscaalrecht, kunnen wij de kennis van verschillende rechtsgebieden combineren en zo een deskundig en professioneel tegenwicht bieden tegen de handhavende en toezichthoudende overheid.

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Als particulier of als bedrijf kunt u in sommige gevallen onderzoek en handhaving niet voorkomen. Wanneer u bijvoorbeeld te maken krijgt met de Belastingdienst, het OM, de FIOD, financiële toezichthouders of andere toezichthoudende instanties, dan bent u bij Libertas Advocaten aan het juiste adres. Onze topadvocaten die in teamverband samenwerken met advocaten die gespecialiseerd zijn in het fiscaalrecht, vormen samen een deskundige en ervaren tegenstander van deze toezichthoudende en handhavende instanties. Door middel van een zeer persoonlijke benadering, kennen onze advocaten de business en de prioriteiten van onze cliënten. De combinatie van deze gerichte kennis over onze cliënten, de vakkennis en ruime praktijkervaring leidt tot doeltreffende oplossingen. Het uitgangspunt hierbij is altijd heldere en transparante advisering over de juridische positie van onze cliënten én over de praktische oplossingen en de (proces)strategie. Daarnaast maken wij van tevoren duidelijke afspraken over de kosten van onze gespecialiseerde en betaalbare bijstand, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

  Neem gerust contact op!

  Bent u op zoek naar een advocaat in Rotterdam? Wilt u een advocaat inschakelen van een gevestigd advocatenkantoor nabij Rotterdam Zuid? En bent u op zoek naar betaalbare gespecialiseerde bijstand? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Libertas Advocaten en onze advocaten staan voor u klaar. Samen met u gaan wij aan de slag om u bij te staan bij vraagstukken op het gebied van toezicht, fiscaal recht en strafrecht.


  Contact Opnemen
  Neem contact op
  info@libertasadvocaten.com
  010-268 17 58
  Stel een vraag