Melis van der Wulp en Rutger de Doelder verzorgen op 14 november 2018 de cursus Actualiteiten Financieel Strafrecht (IvJO)

    Op 14 november 2018 verzorgen Melis van der Wulp en Rutger de Doelder de cursus Actualiteiten Financieel Strafrecht bij het Instituut voor Juridische Opleidingen.

    Het Financieel strafrecht, dat ziet op de strafrechtelijke handhaving van de financiële wet en regelgeving, omvat een breed terrein. De cursus ‘Actualiteiten Financieel strafrecht’ behandelt de recente ontwikkelingen in jurisprudentie en wetgeving op ten minste zeven deelgebieden van het Financieel strafrecht. Denk daarbij niet alleen aan de ontwikkeling op het gebied van handhaving van de financiële-toezichtwetgeving, maar ook aan onder meer de actualiteiten rondom het UBO register of de ontwikkelingen rond bitcoins. U vindt de volledige lijst bij het programma van de cursus hieronder.

    Na afloop van de cursus kent u en begrijpt u de recente ontwikkelingen in jurisprudentie en wetgeving op het gebied van het Financieel strafrecht en bent u in staat uw verworven kennis toe te passen in uw praktijk.