Strafrechtadvocaat Amsterdam

  Een goede strafrecht advocaat in Amsterdam kan uw straf beperken of zelfs een strafblad voorkomen. Wanneer u in een situatie zit waarbij u graag een strafrechtadvocaat in Amsterdam inschakelt, wilt u dat uw advocaat goed werk levert en zoveel mogelijk in uw voordeel voor elkaar krijgt. Bij Libertas Lawyers mag u altijd het uiterste van onze strafrechtadvocaten verwachten. Wij staan u bij in de meest uiteenlopende zaken. Bij Libertas Lawyers werken ervaren strafrechtadvocaten, die afkomstig zijn uit de top van de Nederlandse strafrechtadvocatuur. Voor doeltreffende hulp van een strafrecht advocaat in Amsterdam bent u bij Libertas Lawyers aan het juiste adres.

  Voorlichting van een strafrecht advocaat in Amsterdam

  Particulieren en ondernemingen, die met het strafrecht in aanraking zijn gekomen, zijn gebaat bij een degelijke voorlichting over de rechten en plichten gedurende alle fasen van het strafproces. De strafrechtadvocaten van Libertas Lawyers streven altijd naar het voorkomen van strafvervolging. Daarvoor is de nodige expertise nodig. De strafrechtadvocaten van ons kantoor hebben ruime ervaring met buitengerechtelijke afdoening van strafzaken. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Libertas Lawyers de expertises van strafrecht en bestuursrecht gebundeld. Hierdoor zijn wij in staat om doeltreffend bijstand te verlenen en te adviseren. Libertas Lawyers heeft de benodigde expertise op zowel het terrein van toezicht (o.a. informatieverzoek en bedrijfsbezoek) en handhaving (o.a. bestuurlijke boete en last onder dwangsom) als in de opsporing (verhoor van verdachte of getuige) en de vervolging (transactie, strafbeschikking of dagvaarding).

  Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

  Advocatenkantoor Libertas Lawyers verleent bijstand in strafzaken aan particulieren en ondernemingen. De strafrechtadvocaten van Libertas Lawyers adviseren over de juridische en strategische belangen (o.a. publiciteit, reputatieschade en bedrijfsvoering) indien u of uw onderneming, het management en/of uw werknemers worden geconfronteerd met onderzoek, handhaving of strafrechtelijke vervolging.

  De strafrechtadvocaten van Libertas Lawyers hebben ruime ervaring op het gebied van het economisch strafrecht (o.a. financieel strafrecht, milieu strafrecht en complexe fraudezaken), het commune strafrecht (o.a. witwassen, valsheid in geschrift en misdrijven of overtredingen) en het bestuursstrafrecht (o.a. arbeids- en bedrijfsongevallen). U kunt dus voor een zeer breed veld aan strafrechtzaken bij Libertas Lawyers terecht.

  Onze klanten

  Libertas Lawyers biedt bijstand aan een hele grote groep mensen die te maken heeft met het strafrecht. Onze strafrechtadvocaten worden in Amsterdam geregeld benaderd door andere advocatenkantoren om gespecialiseerde bijstand te verlenen. Wij hanteren zowel een doel- als cliëntgerichte aanpak om zo tot het best mogelijke resultaat te komen.

  Daarnaast verleent Libertas Lawyers bijstand aan ondernemingen in diverse sectoren, zoals de bouw, industriële productie, MKB, ICT, transport, banken, trustkantoren en diverse beroepsgroepen, zoals accountants, advocaten,belastingadviseurs en notarissen.

  Indien u op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Amsterdam, kunt u contact met ons opnemen.Libertas Lawyers heeft gezien de expertise van het kantoor een landelijke praktijk. De strafrechtadvocaten van Libertas Lawyers hebben ruime ervaring in het verlenen van bijstand aan particulieren voor wie reputatie, gezien hun functie of beroep, van groot belang is.

  Direct contact

  Wilt u direct een gesprek aanvragen en een professionele strafrecht advocaat in Amsterdam in de arm nemen? Libertas Lawyers staat u graag bij met raad en daad. We kunnen u informeren en op de hoogte brengen van uw opties. Neem direct contact met ons op en vraag een gesprek aan. Met een goede kop koffie bespreken we dan uw strafrechtkwestie en samen gaan we naar een zo goed mogelijk resultaat werken.

  Contact Opnemen