Werken bij

  Werken bij Libertas Advocaten 

  Libertas Advocaten aan de Parklaan te Rotterdam is een gespecialiseerd kantoor dat zich toelegt op financieel economisch (bestuurs-)strafrecht. Voor de versterking van onze professionele ondersteuning zoeken wij een zelfstandige, proactieve maar ook leergierige juridisch secretaresse.

  Libertas Advocaten is een uniek advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam, waar advocaten uit de top van de gespecialiseerde sanctierechtadvocatuur in teamverband werken. Het kantoor ligt in een prachtig stuk Rotterdam, naast het Park en is gevestigd in een monumentaal pand. De werksfeer is informeel en beoogt te inspireren.

   

  Juridisch medewerker

  Libertas Advocaten is altijd op zoek naar enthousiaste, gevorderde studenten die ons team als juridisch medewerker willen ondersteunen:

  Werkzaamheden:

  • Ondersteunende taken voor de advocaten:
   • Agendabeheer en termijnbewaking;
   • Fysiek en digitaal dossierbeheer;
   • Fungeren als (telefonisch) eerste aanspreekpunt voor advocaten, waarbij je een schakel bent tussen de cliënten en de advocaten. Tevens ben je betrokken bij de contacten met het Openbaar Ministerie, de rechtspraak en toezichthouders;
  • Het opstellen van concepten en het doen van jurisprudentieonderzoek;
  • Alle overige voorkomende secretariaatswerkzaamheden.

  Het werken bij Libertas Advocaten is goed te combineren met je studie. Door de werkzaamheden, die deels administratief/secretarieel en deels inhoudelijk zijn, krijg je een unieke inkijk in de praktijk van een advocatenkantoor dat in de top van de markt opereert.

  Interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Paul Verloop, verloop@libertasadvocaten.com. Direct solliciteren kan ook, stuur dan een sollicitatiebrief (max. 1 A4) met als bijlage een recent cv naar het genoemde e-mailadres.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.