Werken bij

  Werken bij Libertas Advocaten

  Juridisch secretaresse (0,8FTE)

  Libertas Advocaten aan de Parklaan te Rotterdam is een gespecialiseerd kantoor dat zich toelegt op financieel economisch (bestuurs-)strafrecht. Voor de versterking van onze professionele ondersteuning zoeken wij een zelfstandige, proactieve maar ook leergierige juridisch secretaresse.

  Libertas Advocaten is een uniek advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam, waar advocaten uit de top van de gespecialiseerde sanctierechtadvocatuur in teamverband werken. Het kantoor ligt in een prachtig stuk Rotterdam, naast het Park en is gevestigd in een monumentaal pand. De werksfeer is informeel en beoogt te inspireren.

  Onze ideale kandidaat werkt graag zelfstandig in een team, durft initiatief te tonen, is sociaal en communicatief sterk én houdt overzicht. Bovendien heb je hbo+ denk- en werkniveau en kan je goed en snel met computers overweg. Uiteraard werk je gestructureerd en nauwkeurig, ga je discreet met vertrouwelijke informatie om en begrijp je dat jouw functie een ontzorgende is. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend en als gezicht van ons kantoor kom je vanzelfsprekend te allen tijde representatief over. Recente relevante werkervaring is een pré.

  Primair houd je je bezig met het ondersteunen van twee van de vier advocaten binnen ons kantoor.

  Kerntaken zullen onder andere bestaan uit:

  • Complex agendabeheer en termijnbewaking;
  • Fysiek en digitaal dossierbeheer;
  • Fungeren als (telefonisch) eerste aanspreekpunt voor advocaten, cliënten, leveranciers en overige instanties;
  • Verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie;
  • Continue archivering;
  • Overige secretariële werkzaamheden.

  Je treedt direct bij Libertas Advocaten (en dus niet via een uitzendbureau) in dienst en krijgt een contract voor 12 maanden als juridisch secretaresse. Wij bieden een marktconform salaris, mede afhankelijk van jouw relevante werkervaring. Bovendien ontvang je (naar rato) minimaal 24 vakantiedagen (op fulltime basis per jaar) en een reiskostenvergoeding. Er is de nodige ruimte voor het tonen van initiatieven en inbrengen van ideeën.

  Heb je interesse in deze openstaande vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ilonka Habetler via habetler@libertasadvocaten.com. Direct solliciteren kan ook, stuur dan een sollicitatiebrief (max. 1 A4) inclusief een recent CV naar het genoemde e-mailadres voor 30 maart 2022.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.