Werken bij Libertas Advocaten

  Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (gevorderde) advocaat-medewerker, met ervaring in het (ondernemings)strafrecht en affiniteit met het bestuursstrafrecht.

  Als medewerker van Libertas Advocaten zal je deel uitmaken van een hecht team. Onze reputatie en ons netwerk zijn uitstekende condities om een bestaande praktijk uit te breiden en op te bouwen. Libertas Advocaten is actief betrokken bij het verzorgen van (universitair) onderwijs en cursussen. Daarnaast publiceren onze advocaten geregeld in wetenschappelijke tijdschriften. Onze cliënten zijn o.a. werkzaam in de financiële dienstverlening, transport, chemie, gezondheidszorg en vastgoed. Tot slot zijn wij gevestigd op één van de meest inspirerende locaties van Rotterdam, het Rotterdamse Scheepsvaartkwartier.

  Sollicitaties kunnen worden gezonden naar Libertas Advocaten, (3016 BC) Parklaan 46 te Rotterdam, of info@libertasadvocaten.com (ter attentie van Paul Verloop). Gaarne verzoeken wij u bij uw brief uw curriculum vitae als bijlage op te nemen, voorzien van cijferlijsten en eventueel door u opgestelde (geanonimiseerde) processtukken of pleitaantekeningen. Wij stellen het op prijs als u referenten opgeeft.

  Neem contact op

  Neem contact op
  info@libertasadvocaten.com
  010-268 17 58
  Stel een vraag