Werken bij Libertas Advocaten

  Libertas Advocaten zoekt per direct een gevorderd advocaat-stagiair / beginnend medewerker

  Wie zijn wij?

  Libertas Advocaten is een jong advocatenkantoor, dat zich in de afgelopen drie jaar heeft ontwikkeld tot een kantoor dat bijstand verleent aan particulieren, het MKB, alsook aan bedrijven uit de Nederlandse top van bepaalde dienstverlening/branches.

  Onze bijstand vereist specialistische kennis, die inherent is aan de branche of de bedrijven die wij bijstaan. Libertas Advocaten voert een procespraktijk, die zich afspeelt op het snijvlak van het ondernemingsstrafrecht en het bestraffend bestuursrecht. Wij verlenen bijstand aan onze cliënten in hun contacten met handhavende overheden en fungeren daarbij (ook) als strategisch sparringpartner voor onze cliënten.

  Wat bieden wij?

  Een positie in een enthousiast en hecht team van vier ervaren advocaten, dat wordt ondersteund door twee juridisch medewerkers en twee secretaresses in een inspirerende werkomgeving. Ons kantoor is gevestigd in een gerieflijke kantoorvilla uit 1910 (voormalig woonhuis van S.H.V. directeur Van Beuningen) in het historische Scheepvaartkwartier te Rotterdam.

  Wij geven je graag de ruimte om jezelf en je eigen praktijk (meer) te ontwikkelen. Naast het team waar je deel van gaat uitmaken, stelt Libertas Advocaten haar uitgebreide netwerk (o.a. op het terrein van de wetenschap en onderwijs) ter beschikking, alsook projecten waar wij bij betrokken zijn (o.a. op het gebied van wetgeving en rechterlijke macht), hetgeen ideale omstandigheden zijn om je te ontwikkelen op persoonlijk vlak en een praktijk (verder) vorm te geven of uit te bouwen.

  Waar nodig begeleiden wij onze medewerkers zodat zij zich inhoudelijk zo breed mogelijk ontplooien. Bijvoorbeeld door te doceren, te publiceren, door deel te nemen aan activiteiten van de Balie en specialisatieverenigingen of door andere nevenwerkzaamheden binnen de Balie, de wetenschap of de rechterlijke macht. Wij faciliteren dat ook.

  Wie zoeken wij?

  Een ambitieuze, verantwoordelijke en sociaal vaardige (doortastende) advocaat-stagiair of beginnend medewerker, die zichzelf en zijn/haar praktijk (verder) wil ontwikkelen. Kortom, een team-player, met enige ervaring, dan wel aantoonbare affiniteit op het terrein van het bijzondere strafrecht (financieel-, economisch- of milieustrafrecht) en het bestraffend bestuursrecht, die direct inzetbaar is in onze praktijk.

  Voor meer informatie kun je (vertrouwelijk) contact opnemen met Paul Verloop (verloop@libertasadvocaten.com of 06 5108 0184)