Advocatenkantoor Rotterdam

  Bij ons advocatenkantoor in Rotterdam staan wij klaar voor u. Hoe kunnen wij u helpen? Ons unieke advocatenkantoor is gevestigd in Rotterdam, in het historische Scheepvaartkwartier. Ons kantoor bestaat uit een hecht team van ervaren top advocaten die u van dienst kunnen zijn op het gebied van:

  • Strafrecht
  • Toezicht
  • Handhaving
  • Bestuursstrafrecht
  • Sanctierecht
  • Gespecialiseerd in sanctierecht
  • Betaalbaar
  • Doeltreffend oplossingsgericht
  • Deskundig

  Advocatenkantoor voor particulieren en bedrijven

  Wij werken samen met advocaten die in het fiscaal recht gespecialiseerd zijn. Dit stelt ons in staat om u juridische bijstand te bieden met betrekking tot het gehele spectrum van handhaving. Als advocatenkantoor verlenen wij juridisch advies aan u als u zowel particulier als een onderneming bent, die in aanraking is gekomen met toezicht, het fiscaal recht of strafrecht.

  Onze advocaten kennen de business en de prioriteiten van u als onze cliënt. De advocaten combineren vakkennis met praktijkervaring om voor u tot doeltreffende oplossingen te komen. Uitgangspunt hierbij is heldere advisering over de juridische positie van u als cliënt en over de praktische oplossingen en de (proces)strategie.

  Contactgegevens

  Libertas Advocaten
  Parklaan 46 | 1e verdieping
  3016 BC, Rotterdam

  T +31 (0)10-268 17 58
  F +31 (0)10-268 40 00
  info@libertasadvocaten.com

   

  Specialisaties in het strafrecht, arbo-zaken en meer

  U wordt bij ons advocatenkantoor in Rotterdam geadviseerd in strafzaken op diverse terreinen van het strafrecht. Dit is ons specialisme. Wij kunnen u bijstaan op het terrein van het commune strafrecht (bij verdenkingen als witwassen of valsheid in geschrift). Ook kunnen wij u deskundig bijstaan in het economisch strafrecht (waar het financieel en milieu strafrecht onder valt), en bovendien in het bestuursstrafrecht (o.a. arbeids- en bedrijfsongevallen).

  U kunt bij ons terecht op veel rechtsgebieden. Doordat wij juridische expertise combineren met onze praktijkervaring en kennis van de business kunnen wij u gerichte bijstand verlenen op het gebied van:

  Sanctierecht

  Commuun strafrecht

  Economisch strafrecht

  Financieel strafrecht

  Fiscaal Strafrecht

  Toezicht en incident management

  Tuchtrecht

  Arbo-wetgeving

  Ontvang helder advies van Libertas Advocaten

  Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek met een van onze advocaten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 268 17 58 en door middel van het contactformulier op onze website.

  Contact opnemen

  Advocatenkantoor Rotterdam dat tegenwicht biedt aan de overheid

  Wanneer u geconfronteerd wordt met een strafrechtelijk onderzoek, handhaving of vervolging, is het raadzaam dat u zich laat bijstaan door een ervaren advocaat. Al uw belangen staan bij ons centraal. Zo kunnen er voor bedrijven aspecten zoals publiciteit, reputatieschade en bedrijfsvoering op het spel staan. Onze advocaten begrijpen het belang daarvan en kennen de business van u als onze cliënt.

  Onderzoek en handhaving kan niet in alle gevallen worden voorkomen. Libertas Advocaten biedt een tegenwicht tegen de handhavende overheid.

  Betaalbare gespecialiseerde rechtshulp

  Bij ons bent u gegarandeerd van vele voordelen. Anders dan de meeste gevestigde advocatenkantoren maken wij gespecialiseerde bijstand voor u betaalbaar én maken wij daarover – vooraf – duidelijke afspraken. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Advocaten gespecialiseerd in sanctierecht
  • Deskundig advies
  • Betaalbare rechtsbijstand
  • Duidelijke afspraken
  • Doeltreffende oplossingen

  Plan direct een kennismakingsgesprek

  Wilt u een advocatenkantoor in Rotterdam inschakelen voor juridisch advies? Onze advocaten verlenen deskundige bijstand. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek of deskundig advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 010 268 17 58.

  Kennismakingsgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.