Advocaat Rotterdam | Ervaren & gespecialiseerd

  Wilt u worden bijgestaan door een ervaren advocaat uit de top van de gespecialiseerde sanctierecht advocatuur? En bent u op zoek naar een advocaat in Rotterdam? Dan bent u bij Libertas Advocaten aan het juiste adres! De ervaren en gespecialiseerde advocaten van Libertas Advocaten staan u graag bij wanneer u wordt geconfronteerd met vraagstukken op het gebied van toezicht, fiscaal recht en strafrecht.

  Wanneer u kiest voor de advocaten van Libertas Advocaten, dan kiest u voor advocaten die vakkennis met praktijkervaring combineren: zo bent u ervan verzekerd dat wij voor u een doeltreffende oplossing zullen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Libertas Advocaten?

  Libertas Advocaten – advocatenkantoor centrum Rotterdam

  Libertas Advocaten is een uniek advocatenkantoor. Maar wat maakt ons uniek? Bij ons kunt u terecht voor advocaten uit de top van de sanctierecht advocatuur. Zij werken in teamverband samen met advocaten op het terrein van het fiscaalrecht. Wij zorgen ervoor dat deze gespecialiseerde bijstand betaalbaar wordt! Op deze manier kunt u altijd bij ons terecht voor een advocaat in Rotterdam en omgeving.

  Advocaat in Rotterdam voor strafrecht

  Wordt u als particulier of als bedrijf wordt geconfronteerd met vraagstukken op het gebied van toezicht, fiscaal recht en strafrecht. Door onze samenwerking met advocaten op het terrein van het fiscaalrecht, kunnen wij de kennis van verschillende rechtsgebieden combineren. Op deze manier bieden wij deskundig en professioneel tegenwicht tegen de handhavende en toezichthoudende overheid.

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Als particulier of bedrijf kunt u in sommige gevallen van onderzoek en handhaving niet voorkomen. Krijgt u te maken met de Belastingdienst, het OM, de FIOD, financiële toezichthouders of andere toezichthoudende instanties? Dan kunt u met Libertas Advocaten in gesprek gaan.

  Helder advies & doeltreffende oplossingen

  Door middel van ruime ervaring en een zeer persoonlijke benadering, kennen onze advocaten de business en de prioriteiten van onze cliënten. De combinatie van deze gerichte kennis over onze cliënten, de vakkennis en ruime praktijkervaring leidt tot doeltreffende oplossingen. Het uitgangspunt hierbij is altijd heldere en transparante advisering over de juridische positie van onze cliënten én over de praktische oplossingen en de (proces)strategie.

  Daarnaast maken wij van tevoren duidelijke afspraken over de kosten van onze gespecialiseerde en betaalbare bijstand, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

  Advocaat in Rotterdam nodig?

  Bent u op zoek naar een advocaat in Rotterdam? Wilt u een advocaat inschakelen van een gevestigd advocatenkantoor nabij Rotterdam Zuid? En bent u op zoek naar betaalbare gespecialiseerde bijstand? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Libertas Advocaten en onze advocaten staan voor u klaar. Samen met u gaan wij aan de slag om u bij te staan bij vraagstukken op het gebied van toezicht, fiscaal recht en strafrecht.

   

  Contact Opnemen