Advocatenkantoor Rotterdam | Libertas Advocaten

  Ons unieke advocatenkantoor is gevestigd in Rotterdam, in het historische Scheepvaartkwartier. Ons kantoor bestaat uit een hecht team van ervaren top advocaten die gespecialiseerd zijn op het gebied van:

  • Strafrecht
  • Toezicht
  • Handhaving
  • Bestuursstrafrecht
  • Sanctierecht

  Advocatenkantoor voor particulieren en bedrijven

  Wij werken samen met advocaten die in het fiscaal recht gespecialiseerd zijn. Dit stelt ons in staat juridische bijstand te bieden met betrekking tot het gehele spectrum van handhaving. Als advocatenkantoor verlenen wij juridisch advies aan zowel particulieren als ondernemingen die in aanraking zijn gekomen met toezicht, het fiscaal recht of strafrecht.

  Onze advocaten kennen de business en de prioriteiten van onze cliënten. De advocaten combineren vakkennis met praktijkervaring tot doeltreffende oplossingen. Uitgangspunt hierbij is heldere advisering over de juridische positie van onze cliënten en over de praktische oplossingen en de (proces)strategie.

   

  Ontvang helder advies van Libertas Advocaten

  Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek met een van onze advocaten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 268 17 58 en door middel van het contactformulier op onze website.

  Specialisaties in het strafrecht, arbo-zaken en meer

  Ons advocatenkantoor in Rotterdam is ruim ervaren in het adviseren van cliënten in strafzaken op diverse terreinen van het strafrecht. Wij zijn deskundig op het terrein van het commune strafrecht (bij verdenkingen als witwassen of valsheid in geschrift). Ook zijn wij deskundig in het economisch strafrecht (waar het financieel en milieu strafrecht onder valt), en bovendien in het bestuursstrafrecht (o.a. arbeids- en bedrijfsongevallen).

  Doordat wij juridische expertise combineren met onze praktijkervaring en kennis van de business kunnen wij gerichte bijstand verlenen op het gebied van:

  Advocatenkantoor Rotterdam dat tegenwicht biedt aan de overheid

  Wanneer u geconfronteerd wordt met een strafrechtelijk onderzoek, handhaving of vervolging, is het raadzaam dat u zich laat bijstaan door een ervaren advocaat. Onze advocaten adviseren met het oog op meerdere belangen. Zo kunnen er voor bedrijven aspecten zoals publiciteit, reputatieschade en bedrijfsvoering op het spel staan. Onze advocaten begrijpen het belang daarvan en kennen de business van onze cliënten.

  Onderzoek en handhaving kan niet in alle gevallen worden voorkomen. Libertas Advocaten biedt een tegenwicht tegen de handhavende overheid.

   

  Betaalbare gespecialiseerde rechtshulp

  Anders dan de meeste gevestigde advocatenkantoren maken wij gespecialiseerde bijstand betaalbaar én maken wij daarover – vooraf – duidelijke afspraken. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Advocaten gespecialiseerd in sanctierecht
  • Deskundig advies
  • Betaalbare rechtsbijstand
  • Duidelijke afspraken
  • Doeltreffende oplossingen

  Plan direct een kennismakingsgesprek

  Wilt u een advocatenkantoor in Rotterdam inschakelen voor juridisch advies? Onze advocaten verlenen deskundige bijstand. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek of deskundig advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 010 268 17 58.

   

  Contact Opnemen