Fiscaal advocaat Rotterdam

  In Nederland krijgt u, zowel als particulier en als bedrijf, te maken met diverse toezichthoudende en handhavende instanties. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een situatie uitloopt tot een conflict. Wanneer u in een conflict verwikkeld raakt met een toezichthoudende of handhavende instantie, kan het  lastig zijn om hier voldoende tegenwicht aan de bieden. Daarom staan de fiscaal strafrecht advocaten van Libertas Advocaten voor u klaar!

  Heeft u een geschil met de overheid? En kunt u hiervoor de hulp van een fiscaal advocaat in Rotterdam goed gebruiken? Ons fiscaal advocatenkantoor staat voor u klaar.

   

  Uniek fiscaal advocatenkantoor voor particulieren en bedrijven

  Libertas Advocaten is een uniek advocatenkantoor omdat wij zeer gespecialiseerde én betaalbare bijstand aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven. De advocaten van Libertas Advocaten zijn afkomstig uit de top van de gespecialiseerde sanctierechtadvocatuur en werken in teamverband samen met advocaten op het terrein van het fiscaal recht.

  Fiscaal advocaat van het hoogste niveau

  Onze samenwerkingsverbanden met de gespecialiseerde advocaten in het fiscaal recht, leiden tot een sterke combinatie. Namelijk van de kennis van het strafrecht en van het fiscaal recht. Op deze manier kunnen wij (betaalbare) bijstand op het hoogste niveau verlenen.

  Ook gespecialiseerd als fiscaal strafrecht advocaat

  Bij het fiscaal strafrecht draait het om juridische zaken omtrent de strafrechtelijke handhaving van de fiscale wetgeving. Heeft u een fiscaal strafrecht advocaat nodig? Ook dan kunt u aankloppen bij Libertas Advocaten.

  De combinatie van verschillende rechtsgebieden, de ruime praktijkervaring en de zeer gericht kennis leidt tot doeltreffende oplossingen van Libertas Advocaten.

   

  Deskundig juridisch maatwerk

  Wanneer u als particulier of als bedrijf wordt geconfronteerd met vraagstukken omtrent toezicht, fiscaal recht of strafrecht, dan staan onze strafrecht en fiscaal advocaten u graag bij. Onze advocaten weten als geen ander hoe de business en de prioriteiten van onze cliënten in elkaar steken. Daarom kunnen ze vakkennis en gerichte praktijkervaring combineren. Hierbij staan altijd heldere advisering over uw juridische positie, praktische oplossingen en de (proces)strategie centraal.

  Waardige tegenstander van de handhavende overheid

  Bij Libertas Advocaten streven we er altijd naar om een proces te voorkomen. Mocht dit niet lukken, dan is Libertas Advocaten een deskundige en waardige tegenstander van de handhavende overheid. Onze advocaten kunnen door hun deskundigheid, professionaliteit, gerichte kennis en ruime praktijkervaring een tegenwicht bieden tegen de toezichthoudende en handhavende instanties van de overheid.

  Neem contact op met ons fiscaal advocatenkantoor

  Bent u op zoek naar een fiscaal advocaat in Rotterdam? En wilt u zich laten bijstaan door de gespecialiseerde en deskundige advocaten van ons fiscaal advocatenkantoor? Neem dan gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken in een oriënterend gesprek.

  Contact Opnemen