Fiscaal advocaat Rotterdam

  In Nederland krijgt u, zowel als particulier en als bedrijf, te maken met diverse toezichthoudende en handhavende instanties. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een situatie uitloopt tot een conflict. Wanneer u in een conflict verwikkeld raakt met een toezichthoudende of handhavende instantie, kan het  lastig zijn om hier voldoende tegenwicht aan de bieden. Daarom staan de fiscaal strafrecht advocaten van Libertas Advocaten voor u klaar!

  Bij Libertas Advocaten kunt u terecht wanneer u een geschil heeft met de overheid en hierbij de hulp van een fiscaal advocaat in Rotterdam goed kan gebruiken.

  Heeft u een conflict met een instantie van de overheid? En kunt u hulp gebruiken van een fiscaal advocaat in Rotterdam? Neem dan gerust contact op met Libertas Advocaten voor (betaalbare) gespecialiseerde bijstand!

  Libertas Advocaten is er voor u!

  Libertas Advocaten is een uniek advocatenkantoor omdat wij zeer gespecialiseerde én betaalbare bijstand aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven. De advocaten van Libertas Advocaten zijn afkomstig uit de top van de gespecialiseerde sanctierechtadvocatuur en werken in teamverband samen met advocaten op het terrein van het fiscaal recht.

  Fiscaal strafrecht

  De samenwerkingsverbanden met de advocaten uit de gespecialiseerde fiscaal recht leiden tot een combinatie van de kennis van het strafrecht en van het fiscaal recht: op deze manier kunnen bij betaalbare bijstand op het hoogste niveau verlenen. Bij het fiscaal strafrecht draait het om juridische zaken omtrent de strafrechtelijke handhaving van de fiscale wetgeving.

  De combinatie van verschillende rechtsgebieden, de ruime praktijkervaring en de zeer gericht kennis leidt tot doeltreffende oplossingen van Libertas Advocaten. Heeft u een fiscaal strafrecht advocaat nodig? Ook dan kunt u aankloppen bij Libertas Advocaten.

  Deskundig juridisch maatwerk

  Wanneer u als particulier of als bedrijf wordt geconfronteerd met vraagstukken omtrent toezicht, fiscaal recht of strafrecht, dan staan onze strafrecht en fiscaal advocaten u graag bij. Onze advocaten weten als geen ander hoe de business en de prioriteiten van onze cliënten in elkaar steken. Daarom kunnen ze vakkennis en gerichte praktijkervaring combineren. Hierbij staan altijd heldere advisering over uw juridische positie, praktische oplossingen en de (proces)strategie centraal.

  Waardige tegenstander van de handhavende overheid

  Bij Libertas Advocaten streven we er altijd naar om een proces te voorkomen. Mocht dit niet lukken, dan is Libertas Advocaten een deskundige en waardige tegenstander van de handhavende overheid. Onze advocaten kunnen door hun deskundigheid, professionaliteit, gerichte kennis en ruime praktijkervaring een tegenwicht bieden tegen de toezichthoudende en handhavende instanties van de overheid.

  Neem contact op

  Bent u op zoek naar een fiscaal advocaat in Rotterdam? En wilt u zich laten bijstaan door de gespecialiseerde en deskundige advocaten van Libertas Advocaten? Neem dan gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken in een oriënterend gesprek. Heeft u verder nog vragen en wilt u meer informatie? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en wij beantwoorden graag al uw vragen.

  Contact Opnemen