FIOD Rotterdam

  Nederland kent vele toezichthoudende en handhavende instanties, zoals de FIOD (in Rotterdam). De FIOD is de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst. U kunt, zowel als particulier of met uw onderneming, in aanraking komen met deze toezichthoudende en handhavende instantie. In sommige gevallen kan dan onderzoek en handhaving niet worden voorkomen.

  Bent u in aanraking gekomen met de FIOD en zoekt u bijstand om uw geschil met de FIOD in Rotterdam op te lossen? Dan staan onze top advocaten voor u klaar!

   

  Libertas biedt tegenwicht tegen de FIOD in Rotterdam

  Wanneer u een geschil heeft met een toezichthoudende of handhavende instantie van de overheid kunt u vaak zelf onvoldoende tegenwicht bieden. Het is dan raadzaam om een gespecialiseerde advocaat in de arm te nemen om zo tot een doeltreffende oplossing te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Libertas Advocaten? Neem vrijblijvend contact op.

  Gespecialiseerd in strafrecht en het fiscaal recht

  Bij Libertas Advocaten werken onze advocaten uit de top van de gespecialiseerde sanctierecht advocatuur in teamverband samen met advocaten die gespecialiseerd zijn in het fiscaal recht. Op deze manier wordt er kennis van het strafrecht gecombineerd met het fiscaal recht, wat leidt tot doeltreffende oplossingen en bijstand van het hoogste niveau.

  Deskundige en waardige tegenstander tegen de overheid

  De FIOD is een overheidsinstantie die als taak het opsporen en bestrijden van financiële fraude en belastingfraude heeft. U kunt als particulier of met uw onderneming in aanraking komen met de FIOD en op deze manier in een geschil raken met de FIOD. Omdat onze advocaten gerichte kennis hebben op het gebied van fiscaal recht, financieel strafrecht en economisch strafrecht, kan Libertas Advocaten u goed bijstaan om een tegenwicht te bieden aan deze toezichthoudende instantie. Kortom: Libertas Advocaten is een deskundige en waardige tegenstander van de handhavende overheid.

  Juridisch advies op maat m.b.t. de FIOD in Rotterdam

  Wanneer u een geschil heeft met de FIOD, dan is het raadzaam om deskundig juridisch advies in te winnen. Bij Libertas Advocaten kennen we de business en prioriteiten van onze cliënten goed en daarom kunnen wij gerichte vakkennis combineren met ruime praktijkervaring.

  Proces voorkomen, helder advies & oplossingen

  Het uitgangspunt is altijd om een proces te voorkomen en u heldere advisering te geven over uw juridische positie, de praktische oplossingen en de eventuele (proces)strategie. Daarnaast bieden wij betaalbare gespecialiseerde bijstand en maken we hierover van tevoren duidelijke afspraken. Op deze manier komt u niet voor onaangename verassingen tijdens of na het proces te staan.

  Wanneer u een geschil heeft met de FIOD Rotterdam en hierbij gespecialiseerde bijstand nodig hebt, dan nodigen wij u van harte uit om uw mogelijkheden bij Libertas Advocaten te komen bespreken in een oriënterend gesprek.

  Een geschil met de FIOD? Neem contact op!

  Wordt u geconfronteerd met vraagstukken van de FIOD Rotterdam? En wilt u hierbij professioneel en deskundig juridisch advies van een advocaat? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie over Libertas Advocaten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

   

  Contact Opnemen