Strafrecht advocaat Rotterdam

  Wij staan voor u klaar als strafrecht advocaat in Rotterdam? Ons advocatenkantoor, gespecialiseerd in strafrecht, verleent bijstand aan particulieren en ondernemingen in strafzaken. Daarnaast verlenen wij bijstand op het terrein van het bestuursstrafrecht. Kort gezegd gaat het hierbij om het toezicht, waarbij de overheid onderzoek doet naar de activiteiten van bedrijven en particulieren. En om handhaving. Dat wil zeggen bestuursrechtelijk sanctionerend optreden van de overheid (boetetrajecten).

  • Gespecialiseerd in sanctierecht
  • Betaalbaar
  • Doeltreffend oplossingsgericht
  • Deskundig

  Juridisch en strategisch advies van strafrecht advocaat

  Als ervaren strafrechtadvocaat adviseren wij u over de juridische en strategische belangen (o.a. publiciteit, reputatieschade en bedrijfsvoering) indien u of uw onderneming, het management en/of uw werknemers worden geconfronteerd met onderzoek, handhaving of strafrechtelijke vervolging.

  Contactgegevens

  Libertas Advocaten
  Parklaan 46 | 1e verdieping
  3016 BC, Rotterdam

  T +31 (0)10-268 17 58
  F +31 (0)10-268 40 00
  info@libertasadvocaten.com

  Advocaat bij fraudezaken en bijzonder strafrecht

  Wij zijn gespecialiseerd in strafrecht voor bedrijven en particulieren. De focus ligt daarbij op de behandeling van fraudezaken. Het kan hierbij gaan om verdenking van overtredingen van bijzondere wetgeving (bijvoorbeeld financiële toezichtwetgeving), oftewel bijzonder strafrecht. Wij hebben op onderstaande specialistische terreinen een strafrecht advocaat beschikbaar.

  Oriënterend gesprek met een strafrechtadvocaat

  Bij ons strafrecht advocatenkantoor in Rotterdam werken ervaren strafrecht advocaten in teamverband. Voor deskundig advies of een oriënterend gesprek kunt u telefonisch contact opnemen met een ervaren strafrechtadvocaat. Doordat wij intensief samenwerken, kunnen wij u vanuit het gehele spectrum van handhaving bijstand bieden. Wij werken namelijk nauw samen met top advocaten uit het fiscaalrecht. Zo kunnen wij uw zaak of zaken op de beste manier bijstaan.

  Onze advocaten kennen de business en de prioriteiten van onze cliënten. De advocaten combineren vakkennis met praktijkervaring tot doeltreffende oplossingen. Uitgangspunt hierbij is heldere advisering over de juridische positie van onze cliënten en over de praktische oplossingen en de (proces)strategie.

   

  Contact opnemen

  Libertas – strafrecht Advocaten te Rotterdam

  Iedere strafrechtadvocaat is afkomstig uit de top van de Nederlandse strafrechtadvocatuur. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van:

  • Economisch strafrecht (o.a. financieel strafrecht, milieu strafrecht en complexe fraudezaken)
  • Commuun strafrecht (o.a. witwassen, valsheid in geschrift en misdrijven of overtredingen)
  • Bestuursstrafrecht (o.a. arbeids- en bedrijfsongevallen).

  Dankzij helder advies naar doeltreffende oplossingen

  Onze strafrecht advocaten combineren vakkennis met praktijkervaring tot doeltreffende oplossingen. Uitgangspunt hierbij is heldere advisering over de juridische positie van onze cliënten en over de praktische oplossingen en de (proces)strategie. Anders dan de meeste gevestigde kantoren maakt ons advocatenkantoor gespecialiseerde bijstand betaalbaar en maken wij daarover – vooraf – duidelijke afspraken.

  Tegenwicht tegen de handhavende overheid

  Particulieren en ondernemingen, die met de handhavende overheid in aanraking zijn gekomen (het strafrecht of het bestuursstrafrecht), dienen zo vroeg mogelijk in het strafproces of het boetetraject op de hoogte te zijn van hun rechten en plichten gedurende alle fasen van het strafproces. Uitgangspunt hierbij is dat de strafrecht advocaat altijd streeft naar het voorkomen van strafvervolging. De strafrechtadvocaten van ons kantoor hebben ruime ervaring met buitengerechtelijke afdoening van strafzaken.

  Onderzoek en handhaving kan niet in alle gevallen worden voorkomen. Libertas Advocaten biedt een tegenwicht tegen de handhavende overheid.

   

  Deskundige strafrecht advocaat in Rotterdam

  Ons advocatenkantoor is gevestigd in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam. Onze bijstand is in de eerste plaats gericht op het voorkomen van een proces. Door de expertise hebben wij een landelijke praktijk. Wij adviseren u op diverse terreinen van het strafrecht in strafzaken. Het terrein van commune strafrecht is ons specialisme waarmee wij u van dienst zijn. Dit is bij verdenkingen van witwassen of valsheid in geschrift. Daarnaast profiteert u van ons specialisme in economisch strafrecht, bijvoorbeeld het financieel en milieu strafrecht. Ook het bestuursstrafrecht, voor arbeidsongevallen en bedrijfsongevallen kunnen wij u bijstaan.

  Strafrecht advocatenkantoor voor particulieren en bedrijven

  Onze strafrechtadvocaten hebben ruime ervaring in het verlenen van bijstand aan particulieren voor wie reputatie, gezien hun functie of beroep, van groot belang is. Daarnaast verlenen onze advocaten bijstand aan ondernemingen in diverse sectoren, zoals de bouw, industriële productie, MKB, ICT, transport, banken, trustkantoren en diverse beroepsgroepen, zoals accountants, advocaten, belastingadviseurs en notarissen.

  Gespecialiseerde rechtshulp nodig?

  Wilt u een strafrecht advocaat uit Rotterdam inschakelen? Graag maken we kennis met u. Voor een kennismakingsgesprek met een strafrechtadvocaat kunt u contact opnemen. U kunt ons ook bellen op 010 268 17 58. Indien u twijfelt of wij u bij kunnen staan, kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Kennismakingsgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.