Advocatenkantoor strafrecht | Libertas Advocaten

  Zoekt u een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht? Onze strafrecht advocaten bieden deskundige juridische dienstverlening aan. Onze advocaten uit de top zijn werkzaam voor particulieren en ondernemingen. Zij zijn gespecialiseerd in het strafrecht en bieden juridische bijstand in strafzaken.

  Bestuursstrafrecht voor bestuursrechtelijke sancties

  Naast het commuun en bijzonder strafrecht zijn wij actief in bestuursstrafrecht. Deze tak van het recht heeft betrekking op toezicht, handhaving en de bestuursrechtelijke sancties die kunnen worden opgelegd. Als advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht kunnen wij u van advies voorzien over de juridische koers.

  Advocatenkantoor strafrecht voor strategische belangen

  Bovendien houden wij rekening met strategische belangen als het om een onderneming, management of werknemer gaat. U kunt hierbij denken aan publiciteit, reputatieschade en bedrijfsvoering.

  Onze advocaten kennen de business en de prioriteiten van onze cliënten. Ze combineren vakkennis met praktijkervaring waardoor ze tot doeltreffende oplossingen komen. Het uitgangspunt hierbij is heldere advisering over de juridische positie van cliënten, de praktische oplossingen en de strategie.

   

  Vraag een oriënterend gesprek aan

  Wilt u graag een oriënterend gesprek met een strafrecht advocaat van ons advocatenkantoor aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 010 268 17 58. Ook kunt u online het contactformulier invullen.

  Juridisch maatwerk door deskundige strafrecht advocaten

  Ons advocatenkantoor werkt met een team van ervaren topadvocaten die gespecialiseerd zijn strafrecht. Zij hebben allen ruimschootse ervaring met diverse soorten strafzaken. Daarbij kunt u denken aan:

  • Het economisch strafrecht (zoals het financieel strafrecht, milieu strafrecht en complexe fraudezaken)
  • Het commune strafrecht (o.a. witwassen, valsheid in geschrift en misdrijven of overtredingen)
  • Het bestuursstrafrecht (o.a. arbeids- en bedrijfsongevallen)

  Helder advies & transparante werkwijze

  Voor een optimale rechtsbijstand combineren wij onze juridische expertise met praktijkervaring. Dit stelt onze strafrecht advocaten in staat op efficiënte wijze een gepaste oplossing te vinden. Onze advocaten hebben als doel u op heldere wijze advies te verstrekken over uw rechten en plichten en een optimale (proces)strategie.

  Wij zijn transparant in onze werkwijze en maken van te voren heldere afspraken met u. Bovendien bieden wij, vergeleken met andere gevestigde advocatenkantoren, zeer scherpe tarieven.

   

  Advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht

  Als advocatenkantoor met strafrecht als core business verlenen wij rechtsbijstand bij tal van strafzaken. Onze strafrecht advocaten hebben veel ervaring in het bieden van juridisch maatwerk aan onze cliënten. Wij zijn onder andere actief in het:

  Onze topadvocaten bieden tegenwicht tegen de overheid

  Wanneer u als particulier of ondernemer in aanraking komt met het strafrecht is het verstandig om een advocatenkantoor in te schakelen dat zeer ervaren is in het strafrecht.

  Een strafrecht advocaat behartigt namelijk uw belangen en adviseert u over uw rechten en plichten. Daarnaast hebben de topadvocaten van Libertas Advocaten als hoofddoel om strafvervolging te voorkomen. Niettemin zijn wij zeer ervaren in het vinden van efficiënte oplossingen, zoals een buitengerechtelijke afdoening van een strafzaak.

  Onderzoek en handhaving kan niet in alle gevallen worden voorkomen, maar Libertas Advocaten biedt een tegenwicht tegen de handhavende overheid.

  Advocatenkantoor strafrecht? Schakel Libertas Advocaten in

  Als advocatenkantoor gespecialiseerd in het strafrecht bieden onze topadvocaten u graag juridische bijstand bij uw strafzaak. Neem contact op voor een oriënterend gesprek of voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 268 17 58 en door middel van het contactformulier op onze website.

  Contact Opnemen