Strafrecht advocaat Rotterdam | Libertas Advocaten

  Zoekt u een ervaren strafrecht advocaat in Rotterdam? Ons advocatenkantoor verleent bijstand aan particulieren en ondernemingen in strafzaken. Daarnaast verlenen wij bijstand op het terrein van het bestuursstrafrecht. Kort gezegd gaat het hierbij om het toezicht, waarbij door de overheid onderzoek doet naar de activiteiten van bedrijven en particulieren, en handhaving, dat wil zeggen bestuursrechtelijk sanctionerend optreden van de overheid (boetetrajecten).

  Deskundig, juridisch en strategisch advies

  Onze strafrechtadvocaten adviseren u over de juridische en strategische belangen (o.a. publiciteit, reputatieschade en bedrijfsvoering) indien u of uw onderneming, het management en/of uw werknemers worden geconfronteerd met onderzoek, handhaving of strafrechtelijke vervolging.

  Vraag een oriënterend gesprek aan

  Bij ons advocatenkantoor in Rotterdam werken ervaren strafrecht advocaten in teamverband. Voor deskundig advies of een oriënterend gesprek kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze ervaren strafrecht advocaten.

  Onze advocaten kennen de business en de prioriteiten van onze cliënten. De advocaten combineren vakkennis met praktijkervaring tot doeltreffende oplossingen. Uitgangspunt hierbij is heldere advisering over de juridische positie van onze cliënten en over de praktische oplossingen en de (proces)strategie.

   

  Advocatenkantoor Libertas – Strafrecht Advocaten te Rotterdam

  Onze strafrechtadvocaten zijn afkomstig uit de top van de Nederlandse strafrechtadvocatuur. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van:

  • Economisch strafrecht (o.a. financieel strafrecht, milieu strafrecht en complexe fraudezaken)
  • Commuun strafrecht (o.a. witwassen, valsheid in geschrift en misdrijven of overtredingen)
  • Bestuursstrafrecht (o.a. arbeids- en bedrijfsongevallen).

  Dankzij helder advies naar doeltreffende oplossingen

  Onze strafrecht advocaten combineren vakkennis met praktijkervaring tot doeltreffende oplossingen. Uitgangspunt hierbij is heldere advisering over de juridische positie van onze cliënten en over de praktische oplossingen en de (proces)strategie.
  Anders dan de meeste gevestigde kantoren maakt ons advocatenkantoor gespecialiseerde bijstand betaalbaar en maken wij daarover – vooraf – duidelijke afspraken.

  Advocaat bij fraudezaken en bijzonder strafrecht

  Wij zijn gespecialiseerd in strafrecht voor bedrijven en particulieren. De focus ligt daarbij op de behandeling van fraudezaken. Het kan hierbij gaan om verdenking van overtredingen van bijzondere wetgeving (bijvoorbeeld financiële toezichtwetgeving), oftewel bijzonder strafrecht. Wij hebben op onderstaande specialistische terreinen een strafrecht advocaat beschikbaar.

  Tegenwicht tegen de handhavende overheid

  Particulieren en ondernemingen, die met de handhavende overheid in aanraking zijn gekomen (het strafrecht of het bestuursstrafrecht), dienen zo vroeg mogelijk in het strafproces of het boetetraject op de hoogte te zijn van hun rechten en plichten gedurende alle fasen van het strafproces. Uitgangspunt hierbij is dat de strafrecht advocaat altijd streeft naar het voorkomen van strafvervolging. De strafrechtadvocaten van ons kantoor hebben ruime ervaring met buitengerechtelijke afdoening van strafzaken.

  Onderzoek en handhaving kan niet in alle gevallen worden voorkomen. Libertas Advocaten biedt een tegenwicht tegen de handhavende overheid.

   

  Deskundige strafrecht advocaat in Rotterdam

  Ons advocatenkantoor is gevestigd in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam. Onze bijstand is in de eerste plaats gericht op het voorkomen van een proces. Door de expertise hebben wij een landelijke praktijk.

  Voor particulieren en bedrijven

  Onze strafrechtadvocaten hebben ruime ervaring in het verlenen van bijstand aan particulieren voor wie reputatie, gezien hun functie of beroep, van groot belang is. Daarnaast verlenen onze advocaten bijstand aan ondernemingen in diverse sectoren, zoals de bouw, industriële productie, MKB, ICT, transport, banken, trustkantoren en diverse beroepsgroepen, zoals accountants, advocaten, belastingadviseurs en notarissen.

  Gespecialiseerde rechtshulp nodig?

  Wilt u een strafrecht advocaat uit Rotterdam inschakelen? Graag maken we kennis met u. Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen. U kunt ons ook bellen op 010 268 17 58.

   

  Contact Opnemen