Advocaat fiscaal recht

  Bent u verwikkeld in een conflict en kunt u hierbij de hulp van advocaat goed gebruiken? Dan staan de advocaten van Libertas Advocaten voor u klaar. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring in de fiscale procedure en helpen u daar dan ook graag mee. Wij geven geen belastingadvies, maar zijn gespecialiseerd in procesrechtelijke bijstand in alle instanties. Dus bent u terecht gekomen in een conflictsituatie met de fiscus en bent u benieuwd wat Libertas Advocaten voor u kan betekenen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

  Libertas Advocaten

  Libertas Advocaten is gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar hebben gezien onze expertiseeen landelijke praktijk. Niet alleen kijken wij met een frisse blik naar de zaak en kunnen wij een goede inschatting maken van de proceskansen, een nieuw gezicht zorgt vaak ook voor vernieuwde overlegmogelijkheden met de wederpartij. Wij geven u als cliënt graag het gevoel dat wij er alles aan hebben gedaan om het beste doel te bereiken. Dit doen wij door niet alleen onze kennis te etaleren, maar door onze cliënten te helpen en de zaak tot een goed einde te brengen.

  Deelgebieden

  Het hebben van een conflict is natuurlijk erg vervelend. Is het nog niet uitgelopen tot een conflict, maar heeft u wel het gevoel dat er mogelijk een conflict kan ontstaan? Dan springen wij bij om een proces uit te blijven. U kunt bij ons terecht voor verschillende deelgebieden waar onze advocaten in gespecialiseerd zijn. Iedere advocaat heeft zo zijn eigen specialisatie, maar dankzij de raakvlakken zijn wij in staat veel te overleggen en zo kunnen kantoorgenoten of advocaten van andere nichekantoren bijspringen waar nodig.

  Meer informatie over onze specialisaties vindt u terug op de website.

  Meer weten over onze werkzaamheden?

  Wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden van Libertas Advocaten en bent u benieuwd wat onze advocaat fiscaal recht voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens telefonisch contact met ons op via 010 – 764 08 04 en vraag daarbij naar Libertas Advocaten of Annemarije Schoonbeek of stuur een mail naar dehaas@libertasadvocaten.com. Wij staan u graag te woord en staan klaar om u verder te helpen.


  Contact Opnemen