Fiscaal strafrecht advocaat

  Bent u verwikkeld in een conflict en kunt u hierbij de hulp van advocaat goed gebruiken? Dan staan de advocaten van Libertas Advocaten voor u klaar. Een deel van onze advocaten zijn advocaat-belastingkundigen (fiscaal advocaten) die niet adviseren op het gebied van belastingrecht, maar zijn gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Ook verlenen wij bijstand bij fiscaal strafrecht en op andere deelgebieden. Dus bent u terecht gekomen in een conflictsituatie met de fiscus en bent u benieuwd wat Libertas Advocaten voor u kan betekenen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

  Deelgebieden

  Het hebben van een conflict is natuurlijk erg vervelend. Is het nog niet uitgelopen tot een conflict, maar heeft u wel het gevoel dat er mogelijk een conflict kan ontstaan? Dan springen wij bij om een proces uit te blijven. Niet alleen kijken wij met een frisse blik naar de zaak en kunnen wij een goede inschatting maken van de proceskansen, een nieuw gezicht zorgt vaak ook voor vernieuwde overlegmogelijkheden met de wederpartij. U kunt bij ons terecht voor verschillende deelgebieden waar onze advocaten in gespecialiseerd zijn, namelijk:

  Iedere advocaat heeft zo zijn eigen specialisatie. De specialisaties liggen wel dicht tegen elkaar aan en overlappen elkaar deels, zodat wij in staat zijn veel te overleggen en zo kunnen kantoorgenoten of advocaten bijspringen waar nodig of net dat extraatje geven.

  Over ons

  Libertas Advocaten is gevestigd in Rotterdam, maar heeft gezien de expertise een landelijke praktijk. Niet alleen als ondernemer of particulier kunt u bij ons terecht, ook advocaten uit andere vakgebieden, adviseurs, accountants en compliance officers zijn wij graag van dienst met onze kennis en kunde. Wij hanteren zowel een doel- als cliëntgerichte aanpak om zo tot het best mogelijke resultaat te komen.

  Meer informatie

  Heeft u een conflict op financieel strafrechtelijk gebied en bent u benieuwd wat de advocaten van Libertas Advocaten voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op door te bellen en te vragen naar Libertas Advocaten of Annemarije Schoonbeek, te mailen naar dehaas@libertasadvocaten.com of het contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van financieel strafrecht. Afhankelijk van de fase waarin u bijstand nodig heeft gaan wij samen met u op zoek naar een route om zo goed en snel mogelijk tot een oplossing te komen.


  Contact Opnemen