Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme

  Bent u verwikkeld in een conflict en heeft u te maken met de Wwft? Dan doet u er goed aan om de hulp van een professional zoals Libertas Advocaten in te schakelen. De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme heeft als doel witwassen te bestrijden en is gericht op het bewaken en bevorderen van de integere bedrijfsvoering. De advocaten van Libertas Advocaten hebben als advocaten al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van het fiscaal (straf)procesrecht, het financieel-economisch strafrecht als op het gebied van naleving van de Wwft en sanctiewet.

  Libertas Advocaten

  Libertas Advocaten is gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Daarnaast bieden wij bijstand in fiscaal strafrechtelijke zaken, maar ook op het gebied van boeterechtelijke, tuchtrechtelijke of fiscaal of financieel strafrechtelijke procedures. Wij geven u als cliënt graag het gevoel dat wij er alles aan hebben gedaan om het beste doel te bereiken. Dit doen wij door niet alleen onze kennis te etaleren, maar door onze cliënten te helpen en de zaak tot een goed einde te brengen.

  Specialisaties

  Wanneer u het gevoel heeft dat er een conflict ontstaat springt Libertas Advocaten graag bij om uit een proces te blijven. Niet alleen kijken wij met een frisse blik naar de zaak en kunnen wij een goede inschatting maken van de proceskansen, een nieuw gezicht zorgt vaak ook voor vernieuwde overlegmogelijkheden met de wederpartij. U kunt bij ons terecht voor verschillende deelgebieden waar onze advocaten in gespecialiseerd zijn, namelijk:

  Contact opnemen

  Kunt u onze hulp goed gebruiken als het aankomt op de Wwft of heeft u interesse in één van de andere diensten die wij aanbieden? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons via 010 – 764 08 04 en vraag daarbij naar Libertas Advocaten of Annemarije Schoonbeek of stuur een mail naar dehaas@libertasadvocaten.com. Wat voor conflict u ook heeft, de advocaten van Libertas Advocaten staan voor u klaar om u te helpen


  Contact Opnemen